Beoordelingen


Uitmuntend!

Homam
Geplaatst: 18-10-2017

Er zijn weinig woorden voor zo een geweldig, relaxed team. 5 sterren is weinig, maak maar 7 vanUitmuntend!

Elsa Scholte
Geplaatst: 19-07-2017

Ik kan met name tandarts Kosters ten hoogste aanbevelen! Ik kwam er min of meer bij toeval terecht toen ik tijdens de vakantie van mijn toenmalige tandarts een wortelkanaalbehandeling nodig had. Ik was toen al onder de indruk van zijn prettige stijl en deskundigheid. Inmiddels is hij mijn vaste tandarts en heb ik een hele serie behandelingen achter de rug. Dit heeft het beeld van een zeer vakkundige en prettige tandarts alleen maar versterkt.

Kosters werkt veel met de microscoop, hetgeen volgens mij toch iets zegt over de nauwkeurigheid waarmee hij werkt. Bij twijfel vraagt hij advies aan collega's. Hij betrekt je bij de behandeling en legt opties helder en objectief voor. Maar bovenal sta je als patiënt echt vooraan bij deze tandarts. Hij ruimt tijd voor je in als je onverwacht problemen hebt en gaat tot het uiterste om een goed resultaat te bereiken.

Niets dan lof!
Uitmuntend!

Aukje Jelsma
Geplaatst: 10-03-2017

Na 40 jaar moesten mijn twee inlays worden vervangen. Deze zijn destijds ook door tandarts E.J. Hennus geplaatst. De nieuwe inlays zijn geplaatst en ik heb totaal geen last gehad of verschil gevoeld. Ik ben blij dat ik bij zo'n goede tandarts onder behandeling ben.Uitstekend

Simo Tahrioui
Geplaatst: 03-11-2016

Professioneel, mensgericht, staan open voor feedback en vooral goed in hun werk.

Bedankt voor de goede zorg en tot gauw!
Uitmuntend!

Michichana Bergrok
Geplaatst: 02-11-2016

Recently, I have been attending to Dr. E.J.Hennus and with no doubt, I would highly recommend any and everyone. Great job! walking you thru the entire process, step by step, if you desire, and if not, your wish is his command. Together with his assistance, you are guaranteed in having an outstanding result.Uitmuntend!

Barbara Piper
Geplaatst: 01-06-2016

Zeer aan te raden tandartsenpraktijk! Ons gezin staat ingeschreven bij de heer Hennus en wij zijn alle vier al jaren tevreden. Professioneel, goed met en lief voor de kinderen en met groot gevoel voor humor! Mijn kinderen zijn nooit bang voor de tandarts. Gezellige en professionele assistentes en een goede sfeer in de behandelkamer. Hartelijke groet! Barbara, Wouter, Rosa en Morris


Pagina 1 van 2

1 2 » »»


Tandartsenpraktijk Hollands Spoor
Stationsweg 107 1e etage
2515BL Den Haag

Tandarts E.J. Hennus
(070) 3800910
Tandarts C.W. Lely
(070) 3803100
Tandarts D.R. Kösters
(070) 3802891

info@tandartsenpraktijk-denhaag.nlCopyright © 2013-2018 | Beheer

Design Webart Creations