Wie zijn wij?

Wij stellen ons team graag aan u voor.

Onze tandartsen
Ebel Jan HennusAlgemene tandheelkunde
Esthetische en restauratieve tandheelkunde
Specialisme: Implantologie
BIG: 59021462902

Het is voor mij een grote uitdaging om nieuwe patiŽnten over de drempel heen te helpen en hun soms al jaren bestaande problemen op tandheelkundig gebied met succes op te lossen. Het pijnloos behandelen, naast het geven van uitgebreide informatie over wŠt we doen en waarom, geeft bijna altijd een uitstekend resultaat. Hier in ligt voor mij de uitdaging!
Naast de reguliere tandheelkunde in al zijn facetten heeft de Implantologie met veel succes zijn intrede gedaan. Het eerste implantaat is 25 jaar geleden door mij geplaatst en sindsdien is het niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Hierdoor kunnen we onze patiŽnten een oplossing bieden waar ze weer goed mee kunnen functioneren. Of het nu gaat om een 'klikgebit' of een enkel tands vervanging van een verloren gegane tand of kies, het is een geweldige oplossing.
Mijn tandartsen opleiding heb ik gedaan aan de Universiteit van Utrecht. Na enige jaren in de praktijk te hebben gewerkt had ik een grote wens om me verder in het vak te verdiepen. Daar toe heb ik een jaar doorgebracht aan het Eastman Dental Center in de staat New York. Nog steeds is mijn ervaring dat regelmatige bijscholing absoluut noodzakelijk is om de behandelingen steeds verder te verbeteren ťn te optimaliseren.


afspraak | inschrijven

Willem LelyAlgemene tandheelkunde
Esthetische en restauratieve tandheelkunde
Specialisme: Cosmetische tandheelkunde en opbouw van implantaten
BIG: 09022447402

'Maak van je hobby je beroep' deze uitspraak past denk ik wel vrij goed bij mij. Met mijn handen bezig zijn en alles wat kapot is zelf repareren, daar ben ik mee opgegroeid. Het begon met het in elkaar zetten van houten skelters (zeepkisten) maar ging al snel over in een grote passie voor het verzamelen en repareren van bromfietsen, daarna autoís (het liefst oude). De oude autoís zijn gebleven, eraan toegevoegd zijn een oud varend schip (tjalk), waarop ik met mijn gezin woon en de passie voor mijn vak.

Tandarts zijn betekent voor mij in de eerste plaats een goede wederzijdse vertrouwensbasis opbouwen. Dat vertrouwen mag en moet er natuurlijk ook zijn in de kwaliteit van het 'product' wat ik maak. Ik heb mij dan ook helemaal toegelegd op het volledig opknappen van het gebit. Het opbouwen van implantaten is een belangrijk onderdeel hiervan. Daarnaast behandel ik veel mensen met angst voor 'de tandarts'. Het is voor mij een uitdaging juist deze mensen zover te krijgen dat ze zonder of met zo min mogelijk angst naar mij toe komen.

Ik heb tandheelkunde gestudeerd aan de vrije universiteit in Amsterdam. Na mijn studie heb ik nog enige tijd gewerkt bij de afdeling kaakchirurgie en Bijzondere Tandheelkunde. Vervolgens ben ik begonnen in de praktijk aan de Stationsweg in Den Haag. Iedere dag met plezier naar mijn werk gaan is voor mij zeer belangrijk. Een voorwaarde hiervoor is het jaarlijks meerdere malen volgen van cursussen en congressen in binnen en buitenland samen met mijn collegaís.


afspraak | inschrijven

Derk KŲstersAlgemene tandheelkunde
Esthetische en restauratieve tandheelkunde
Specialisme: Endodontologie
BIG: 29062002802

In april 2004 ben ik afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Na een jaar waargenomen te hebben in een tandartsenpraktijk in het Statenkwartier in Den Haag ben ik in 2005 het team van tandartsen op de Stationsweg komen versterken. Geduld en werken op de vierkante millimeter zijn mijn sterke kanten. Wortelkanaal (her-) behandelingen zijn dan ook echt mijn ding. Met geduld en een luisterend oor help ik graag angstige patiŽnten over de (behandel) drempel. Daarnaast voer ik een algemene praktijk waarin alle tandheelkundige disciplines worden toegepast: Voor herstel van het gebit en de kauwfunctie bij ingewikkelde gebitsproblematiek bied ik graag een oplossing. Mijn tandheelkundige kennis houd ik up-to-date door meerdere malen per jaar cursussen en congressen te volgen in binnen- en buitenland.


afspraak | inschrijvenOnze mondhygiŽnisten
Eva WartewigIn 2006 heb ik mijn diploma behaald aan de Hogeschool Utrecht. Eenmaal terug in 2007 ben ik als mondhygiŽnist begonnen in deze praktijk waar ik tot op de dag van vandaag nog werk. Tijdens mijn werk heb ik altijd ontzettend veel interesse gehad in de wetenschappelijke kant van mijn vak.
Om deze reden ben ik naast mijn werk gezondheidswetenschappen gaan studeren aan de VU te Amsterdam en heb deze studie in 2012 met succes afgerond. Parodontologie zie ik als basis van de tandheelkunde, immers, het fundament van de tanden en kiezen moet gezond zijn. Ik vind het belangrijk om mensen tijdens de behandeling op hun gemak te stellen. Dat doe ik door zo goed mogelijk uit te leggen wat er aan de hand is, wat we er aan kunnen doen en de tijd te nemen voor elke behandeling. Ik ben trots op ons team waarmee we door vele informele en formele contacten elkaar scherp houden en kwalitatief hoge tandheelkunde kunnen bieden.


Annemarie JansenIn 2006 heb ik de 4-jarige opleiding mondzorgkunde afgerond in Utrecht. Ik ben direct gaan solliciteren bij de praktijk hollands spoor en dus zodoende vanaf 2006 hier werkzaam. Wat ik heel fijn vind, is de goede, prettige en directe samenwerking met ons hele team. De patiŽnt staat altijd centraal en geen vraag is teveel. In de praktijk behandelen wij patiŽnten als mensen en niet als nummer. Wij nemen voldoende tijd voor iedereen. De patiŽntengroep is heel divers. Dat maakt iedere dag anders, waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Mijn interesse ligt vooral bij parodontitis, angst patiŽnten, gaatjes vullen en kinderen. Door goede voorlichting, motivatie, behandeling en instructie kan je samen met de patiŽnt veel bereiken, wat enorm leuk is om te doen!
Onze assistenten
Michelle RobertIk werk sinds 2010 als assistente bij tandarts KŲsters. Nooit gedacht dat ik een assistente zou worden, aangezien ik uit de horecawereld kom. Maar na een korte tijd stage te hebben gelopen in deze praktijk heb ik In 2010 mijn papiertje behaald en werk tot op heden met veel plezier in deze praktijk. Ik heb een gezellig team van collega's om mij heen en ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van dit geheel.


Jamie HermansIn 2005 heb ik de 3-jarige opleiding voor tandartsassistente afgerond bij Gilde Opleidingen te Venlo. Na het behalen van mijn diploma heb ik tot 2013 in een grote groepspraktijk in Venlo gewerkt als preventie-assistente. Ik werk graag in een team maar ik kan ook goed zelfstandig werken. Ik vind het prettig om met mensen te werken. Ik ben erg nieuwsgierig en sta altijd open om nieuwe dingen te leren. Sinds 2013 werk ik bij Tandartsenpratijk Hollands Spoor en ik wil hier eigenlijk nooit meer weg. Ik heb het ontzettend naar mijn zin vanwege de prettige werksfeer en omdat we hier hoge eisen stellen aan de tandheelkunde.

Tandartsenpraktijk Hollands Spoor
Stationsweg 107 1e etage
2515BL Den Haag

Tandarts E.J. Hennus
(070) 3800910
Tandarts C.W. Lely
(070) 3803100
Tandarts D.R. KŲsters
(070) 3802891

info@tandartsenpraktijk-denhaag.nl© 2013-2018 | Beheer | Privacy Verklaring

Design Webart Creations